ВЛИЯНИЕ ДЛИТЕЛЬНОСТИ ХРАНЕНИЯ НА КАЧЕСТВО ИНСЕКТИЦИДНОГО ПРЕПАРАТА ПРОТИВ ЧЕШУЕКРЫЛЫХ ВРЕДИТЕЛЕЙ (Experimental biology, 2015)
Жұмыста +(4-8)°С температура сақтау процесінде Bac. thuringiensis ssp. kurstaki негізінде энтомопатогенді препараттың препарат формаларының сапалық сипаттамаларының өзгеріс нəтижелері қаралды