КОЛЛЕКЦИЯ МИКРООРГАНИЗМОВ РАЗЛИЧНЫХ КУЛЬТУР КАЗАХСТАНА: ПЕРСПЕКТИВЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ В ИННОВАЦИОННОМ РАЗВИТИИ АПК (Experimental biology, 2015)
Агроөндіріс кешеніне арналған биопрепараттарды жасау үшін арналған Қазақстанның астық тұқымдастардың микроорганизмдер қалыптастыру жəне дамыту бойынша зерттеу нəтижелерi ұсынылған.