THE PHENOMENON OF ANDROGENESIS AND GYNOGENESIS FOR HAPLOID PRODUCTION (Experimental biology, 2015)
Шолу мақалада ауылшаруашылығы дақылдарының аталық жəне аналық гаметофит клеткаларын жасанды қоректік ортада өсіру арқылы гаплоидты өсімдіктер алудың жолдары қарастырылған.В настоящем обзоре представлены основные пути получения гаплоидных растений сельскохозяйственных культур в культуре клеток мужского и женского гаметофитов.