МЕХАНИЗМЫ АНТИМУТАГЕННОГО ДЕЙСТВИЯ БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫХ ВЕЩЕСТВ ИЗ РАСТЕНИЙ LIMONIUM CЕМЕЙСТВА PLUMBAGENACEAE (= LIMONIACEAE LINCZ.) (Experimental biology, 2015)
Зерттелген препараттардың антимутагенді белсенділігі, олардың генотоксиканттар əсерінен пайда болған босрадикалды реакцияларды тежеу қабілетімен жəне репарационды жүйе жұмысын белсенділігін арттырумен байланысты