ВЛИЯНИЕ БИОПРЕПАРАТА АЛЬБИТ НА ГОРМОНАЛЬНУЮ РЕГУЛЯЦИЮ БОБОВО-РИЗОБИАЛЬНОГО СИМБИОЗА (Experimental biology, 2015)
Жапырақ, сабақ жəне түйнектері бар тамырлардың құрамындағы фитогормандардың құрамы мен қатынасына альбит биопрепаратының əсерін зерттеу нəтижесі бойынша, ол тиімді симбиоз қалыптастыруғаəсер ететін фактор болып табылатынын көрсетті.The effect of bioproduct album on the content and ratio of phytohormones in the leaves, stems and roots with nodules showed that it acts as a factor contributing to the formation of an effective symbiosis.