Salmonella typhimurium жəне Salmonella enteritidis штамдарынан липополисахаридті антигендерді бөліп алу.Выделение липополисахаридных антигенов из штаммов Salmonella typhimurium и Salmonella enteritidis (Experimental biology, 2015)
Бұл мақалада S. typhimurium жəне S. enteritidis липополисахаридті антигендерін сулы-фенолдық əдіспенбөліп алу нəтижелері сипатталған, сонымен қатар ИФТ жанама қойылымында ЛПС антигендердіңсерологиялық жəне антигендік қасиеттері зерттелінген.В данной статье описаны результаты выделения липополисахаридных антигенов S. typhimurium и S.enteritidis водно-фенольный методом, а также были изучены антигенные и серологические свойства ЛПСантигенов в непрямом варианте ИФА.