Поиск насекомых с признаками микоза и выделение новых изолятов энтомопатогенных грибов в Южном Казахстане. Оңтүстік Қазақстандағы энтомопатогенді саңырауқұлақтардың микоз белгілерімен залалданған бунақденелерді іздестіру жəне жаңа изоляттарын бөліп алу (Experimental biology, 2015)
Из 28 образцов собранных в августе 2013 года было выделено 18 новых изолятов. Установлено, чтонововыделенные изоляты относятся к роду Beauveria2013 жылдың тамыз айында жиналған 28 үлгінің ішінен таза культуруға энтомопатогендісаңырауқұлақтардың 18 жаңа изоляттары бөлініп алынды. 18 изоляттың Beauveria туысына жататыныаңықталды.