Иммунный статус больных с ожоговой травмой на фоне приема специализированного продукта питания. Арнайы тағам өнімін тұтыну кезіндегі күйік жарақаттары бар науқастардың иммундық мəртебесі (Experimental biology, 2015)
В статье излагаются данные по оценке иммунного статуса больных с ожоговой травмой на фоне медикаментозной терапии, получавших специализированный продукт «Сергектiк»Мақалада «Сергектiк» арнайы тағам өнімін тұтыну кезіндегі дəрілік терапия алып жатқан күйік жарақаттары бар науқастардың иммундық мəртебесі туралы деректер көрсетілген