ФЛОРИСТИЧЕСКОЕ РАЗНООБРАЗИЕ ЮГО-ВОСТОКА КЫЗЫЛКУМА (Experimental biology, 2011)
Во флоре юго-восточного Кызылкума представлено много ценных и перспективных для хозяйственного использований растений. Они относятся к нескольким группам: кормовые, технические, лекарственные, медоносные, декоративные, витаминосные, ядовитые и сорные.Мақалада Қызылқұмның оңтүстік-шығыс бөлігінің флорасына, ондағы өсімдіктер қауымдастықтарын құратын негізгі тұқымдастар мен туыстарға, мәдени жағдайда өсетін өсімдіктер түрлеріне, олардың шаруашылық маңыздылығы туралы айтылады.