АНТРОПОГЕНДІ ЛАСТАНҒАН ОРТАДАҒЫ БҰТА ЖӘНЕ ЖАРТЫЛАЙ БҰТА ӨСIМДIКТЕРI ӨРКЕНДЕРIНIҢ МОРФОЛОГИЯЛЫҚ ЕРЕКШЕЛIКТЕРI (Experimental biology, 2011)
Жұмыста Семей полигоны аймағындағы доминант өсімдіктерінің морфологиялық құрылысы ерекшеліктері сипатталғанПроведено морфологическое исследование доминантных видов растений, произрастающих на территории Семипалатинского полигона. Выявленны тератогенные признаки растений.