ASTERACЕАЕ DUMORT. ЖӘНЕ LAMIACEAE LINDL. ТҰҚЫМДАСТАРЫНЫҢ КЕЙБІР ДӘРІЛІК ТҮРЛЕРІНІҢ ФИТОХИМИЯЛЫҚ ҚҰРАМЫ (Experimental biology, 2011)
Мақалада Asteracеае Dumort. және Lamiaceae Lindl. тұқымдастарының Алматы облысында екпе жағдайында өсірілген дәрілік алты түрлерінің емдік мақсатта қолданылатын шикізатының фитохимиялық құрамына сапалық және сандық сараптама нәтижелері сипатталған.                              * * *В статье проведены результаты качественного и количественного исследования фитохимического состава лекарственного сырья шести видов из семейств Asteracеае Dumort. и Lamiaceae Lindl., выращенных в условиях культуры Алматинской области.                                 * * *The article carried the results of qualitative and quantitative study of the phytochemical medicinal plants of six species of the families Asteraceae Dumort. and Lamiaceae Lindl., grown in a culture of Almaty region.