«СОФМАЙЯ» ШҰБАТ СУСЫНЫН ДАЙЫНДАУДЫҢ ҒЫЛЫМИ НЕГІЗІ (Experimental biology, 2017)
Жұмыста «СОФМАЙЯ» шұбат сусынын дайындаудың ғылыми негізін қарастыру үшін тест-культураларға полиштамды ашытқылардың антагонизмі жəне түйе сүтінен дайындалған сүт қышқылы сусындардыңсалыстырмалы органолептикалық көрсеткіштері туралы мəліметтер көрсетілген.