PENICILLIUM CYCLOPIUM 2-11 ШТАМЫНАН АЛЫНҒАН ПЕКТИНЛИАЗА ФЕРМЕНТТЕРІНІҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ ЖƏНЕ СИНТЕТИКАЛЫҚ ЖУҒЫШ ЗАТТАРДА ІС ЖҮЗІНДЕ ҚОЛДАНУ (Experimental biology, 2017)
Бұл жұмыста ПЛ ферменттерінің препараттары алынды, зерттелген ферменттерді СЖЗ құрамында қолдануға мүмкіндік беретін олардың физикалық-химиялық қасиеттері зерттелді.