(untitled) (Experimental biology, 2015)
Для разработки биопрепаратов, используемых в растениеводстве, проведен скрининг культур, обладающих антагонистической активностью, используя различные методы: посев культур на агаризованную среду перпендикулярным штрихом, метод лунок и агаровых блочков Өсімдік шаруашылылығында қолданылатын биопрепаратты жасау үшін, антагонистік белсенділікке ие культуралардың скринингі жасауда əртүрлі тəсілдер қолданылды: перпендикулярлы штрихпен культураны агарлы ортаға егу, лункалар жəне агарлы блоктар əдісі