(untitled) (Experimental biology, 2015)
Определена эфффективность сорбции и подобраны условия для осуществления эффективной сорбционной иммобилизации вегетативных клеток бактерий Bacillus subtilis Ж-16 на поверхности карбонизованной рисовой шелухи. Bacillus subtilis Ж-16 бактерияларының вегетативті клеткаларының сорбциялық иммобилизациясының эффективті жүргізу жағдайлары таңдалып, сорбцияның эффективтілігі анықталған.