(untitled) (Experimental biology, 2015)
Сорбцияланған пробиотиктермен дисбактериоз індетін емдеуге болатыны жайлы зерттеулердің нəтижелері ұсынылған. Терапевтикалық механизмдері тұрғысынан мысаладар келтірілген.