(untitled) (Experimental biology, 2015)
Шолу мақалада ауылшаруашылығы дақылдарының аталық жəне аналық гаметофит клеткаларын жасанды қоректік ортада өсіру арқылы гаплоидты өсімдіктер алудың жолдары қарастырылған. В настоящем обзоре представлены основные пути получения гаплоидных растений сельскохозяйственных культур в культуре клеток мужского и женского гаметофитов.