(untitled) (Experimental biology, 2015)
Целлюлоза ыдыратушы саңырауқұлақтардың Cladosporium жəне Chaetomium белсенді штамдарын өсімдік қалдықтарын жинаудан кейін белсенді гумификациялау негізінде топырақтың құнарлығын көтеру үшін қолдануға болады