(untitled) (Experimental biology, 2015)
Қой қан клетка жарғакшасымен байланысқан простагландинсинтаза биферменттік жұйені иммобилдеу əдіс жасалған. PGH-синтазаға байланысты иммобилдеу оптималды жағдайы анықталынған. Иммобилденген биферментті препараты бірізділікпен жүргізетін ұш реакцияда пайдаланғанда құрамына кіретін PGH- синтазаның белсенділігі өзгермейді