(untitled) (Experimental biology, 2015)
Қоршаған ортаның факторына жəне əр түрлі препараттардың мутагендің алғашқы скринингін анықтауға Эймс тест-жүйесін қолдану ыңғайлы. Use of bacterial Ames test system