(untitled) (Experimental biology, 2015)
Бұл мақалада S. typhimurium жəне S. enteritidis липополисахаридті антигендерін сулы-фенолдық əдіспен бөліп алу нəтижелері сипатталған, сонымен қатар ИФТ жанама қойылымында ЛПС антигендердің серологиялық жəне антигендік қасиеттері зерттелінген. В данной статье описаны результаты выделения липополисахаридных антигенов S. typhimurium и S. enteritidis водно-фенольный методом, а также были изучены антигенные и серологические свойства ЛПС антигенов в непрямом варианте ИФА.