(untitled) (Experimental biology, 2015)
В статье излагаются данные по оценке иммунного статуса больных с ожоговой травмой на фоне медикаментозной терапии, получавших специализированный продукт «Сергектiк» Мақалада «Сергектiк» арнайы тағам өнімін тұтыну кезіндегі дəрілік терапия алып жатқан күйік жарақаттары бар науқастардың иммундық мəртебесі туралы деректер көрсетілген