(untitled) (Experimental biology, 2015)
В работе показано наличие различий в биоэлектрической активности мозга детей с разным уровнем психического развития и обсуждаются причины этих различий. Мақалада психикалық дамудың əртүрлі деңгейіндегі балалардың бас миының биоэлектрлік белсенділігіндегі айырмашылықтары көрсетілген жəне осы айырмашылықтардың себептері талқыланады