(untitled) (Experimental biology, 2011)
В статье приводятся результаты онтогенетических и анатомо-морфологических исследований лекарственного растения, выращенного в условиях Алматинской области - Ammi majus L. (семейство Apiaceae). Мақалада Алматы облысы жағдайында өсірілген дәрілік Ammi majus L. өсімдігінің онтогенетикалық және вегетативтік мүшелерінің анатомия-морфологиялық ерекшелік терін зерттеу нәтижелері келтірілген. Зерттелген өсімдіктін тамыры, сабағы және жапырагының морфометриялық көрсеткіштені анықталған.