(untitled) (Experimental biology, 2011)
Мақалада Inula macrophylla Kar. Et Kir, Inula britanica L. өсімдіктері жапырағының анатомиялық құрылыс ерекшеліктері Inula helenium L. өсімдігі жапырағымен салыстырмалы түрде берілген. В статье приведены особенности анатомического строения лекарственных растений Inula macrophylla Kar. Et Kir, Inula britanica L. и Inula helenium L.