(untitled) (Experimental biology, 2011)
Алғаш рет тау алды шөл аймағынан 2001 -2011жж. жиналған кеппе шөптерді талдау және жыл сайын жүргізілген маршруттық зерттеулер нәтижесін пайдаланып алабұталар тұқымдасы түрлерінің биоэкологиялық ерекшеліктері талданды.