(untitled) (Experimental biology, 2011)
Зерттеуге алынған қоңыр және сары тат ауруларына төзімді к-128024 және к-20656 бидай үлгілерінде жабайы түрден мәдени жұмсақ бидайға ауысқан төзімділік локусы 1BL/1RS қарабидай сегментінің маркері анықталды. У доноров-образцов к-128024 и к-20656, устойчивых к бурой и желтой ржавчине обнаружены блоки, несущие маркер ржаного сегмента 1BL/1RS.