(untitled) (Experimental biology, 2011)
Жұмыста Семей полигоны аймағындағы доминант өсімдіктерінің морфологиялық құрылысы ерекшеліктері сипатталған Проведено морфологическое исследование доминантных видов растений, произрастающих на территории Семипалатинского полигона. Выявленны тератогенные признаки растений.