(untitled) (Experimental biology, 2011)
Персоналды компьютер алдында ұзақ уақыт отыру кезінде бірқатар биоактивті нүктелердегі электрөткізгіштктің өзі жетекшілік ететін мүшелер туралы ақпарат беретіндігі дәлелденді.