(untitled) (Experimental biology, 2017)
Представлены результаты многолетнего микологического мониторинга зерна нормального и пониженного качества основных культур Казахстана: пшеницы, кукурузы, ячменя, риса, подсолнечника, ржи, овса и проса. Қазақстанның нормалы жəне сапасы төмендетілген негізгі астық тұқымдас дəнді-дақылдар: бидай, жүгерi, арпа, күрiш, күнбағыс, қарабидай, сұлы жəне тарыға жүргізілген көп жылдық микологиялық барлауының нəтижелерi келтірілген.