(untitled) (Experimental biology, 2017)
Жұмыста əртүрлі концентрацияда мұнай жəне оның өнімдерімен ластанған топырақтағы ауылшаруашылығында маңызды өсімдіктердің өсуімен, олардың жерасты жəне жерүсті мүшелерінің дамуына, сонымен қатар мұнаймен ластанған топырақтың жəне сол топырақта өсірілген өсімдіктердің құрамындағы ауыр металдарға сараптама жүргізілді.