(untitled) (Experimental biology, 2017)
Мақалада келтірілген мəліметтер бойынша қандай да болмасын биореттегішке ең алдымен биотест арқылы зерттеу жүргізу керек. Осы биотест арқылы биореттегішті реттегіштердің ішіндегі қай типті гормонға жататындығын анықтауға болады. Сол себептен біз цитокинин медиаторының өсімдіктерге əсерін бірнеше биотест арқылы зерттедік.