(untitled) (Experimental biology, 2017)
Бұл жұмыста ПЛ ферменттерінің препараттары алынды, зерттелген ферменттерді СЖЗ құрамында қолдануға мүмкіндік беретін олардың физикалық-химиялық қасиеттері зерттелді.