ПОВЕРХНОСТНЫЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ КЛЕТОК КАК ОСНОВА ДЛЯ ИХ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ В КАЧЕСТВЕ БИОСОРБЕНТОВ - Оразымбетова, А. Б.; Тажибаева, С. М.; Мусабеков, К. Б.; Жубанова, А. А. (Experimental biology, 2015)
Микроэлектрофорез жəне ИҚ спектроскопия əдістермен Torulopsis kefir var kumis, штамм 17 ашытқы жасушалары бетінің химиялық құрамы мен заряды анықталған. Металл иондарының жасушалар бетіменəрекеттесу механизмдері табылған