НЕРЕШЕННЫЕ ПРОБЛЕМЫ БИОРЕМЕДИАЦИИ НЕФТЕЗАГРЯЗНЕННЫХ ПОЧВ - Курманбаев, А. А.; Файзулина, Э. Р. (Experimental biology, 2015)
Мақалада Қазақстандағы мұнаймен ластанған топырақты биоремедиациялаудың ғылыми зерттеулерінің тиімділіктері көрсетілген.