ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭКОЛОГИЧЕСКИХ БЕЗВРЕДНЫХ СТИМУЛЯТОРОВ И ЗАЩИТНЫХ СРЕДСТВ ДЛЯ КАПСУЛИРОВАНИЯ СЕМЯН РАПСА - Капал, Ж. Е.; Волков, Д. В.; Шамекова, М. Х.; Жамбакин, К. Ж. (Experimental biology, 2015)
Бұл жұмыста ауылшарушылық топтама дəндерін капсулаудың компонеттік құрамы талқыланып, капсуланған рапс дəндерінің (Brassica napus L.) өз лабораториялық зерттеу нəтижелері ұсынылды. Алынғанкапсуланған дəндердің сипаттамалары беріліп, тұғым өнгіштігі мен өну энергиясы анықталды.