Перспективы использования дигаплоидных регенерантов в селекции отечественных сортов глютинозного риса. Отандық глютинозды күріш сорты селекциясында дигаплоидты регенеранттарды қолданудың болашағы - Ussenbekov, B. N.; Kazkeyev, D. T.; Zhanbyrbayev, E. A.; Rysbekova, A. B.; Bulatova, K. M.; Sartbayeva, I. A.; Mamonov, L. K.; Berkimbai, H. A. (Experimental biology, 2015)
В работе приведены данные по оптимизации получения дигаплоидных регенерантов в культурепыльников для селекции казахстанских глютинозных сортов риса.Жұмыста қазақстандық глютинозды күріш сорттарының селекциясына қажетті аталық тозаңдардандигаплоидты регенеранттарды алуды оңтайландырудың мəліметтері келтірілген.