НОВЫЕ ГЕОГРАФИЧЕСКИЕ МЕСТОНАХОЖДЕНИЯ НЕКОТОРЫХ ВИДОВ ФЛОРЫ КАЗАХСТАНА - Закирова, Р. О.; Кудабаева, Ш. М.; Ахметова Н.Е., Н. Е.; Ыбышева, С. Д. (Experimental biology, 2009)
Приводятся данные о новых местонахождениях во флористических районах Казахстана некоторых видов, выявленных при обработке гербарных образцов.Бұл мақалада гербарий үлгілерін тігу жəне оларды жəшіктеріне орналастыру барысында кейбір түрлерге (алдында көрсетілмеген флористикалық аймақтар) жəне жаңа орналасу нүктелері туралы ақпарат берілді.