ЛАБОРАТОРНОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ СОРБИРОВАННЫХ ПРОБИОТИКОВ КАК БИОКОРРЕКТОРОВ МИКРОЭКОЛОГИЧЕСКИХ НАРУШЕНИЙ - Савицкая, И. С. (Experimental biology, 2015)
Сорбцияланған пробиотиктермен дисбактериоз індетін емдеуге болатыны жайлы зерттеулердің нəтижелері ұсынылған. Терапевтикалық механизмдері тұрғысынан мысаладар келтірілген.