АСЦИТТІ КАРЦИНОМДЫ ЭРЛИХ ЖАСУШАЛАРЫНДАҒЫ ЭКЗОЦИТОЗДЫ ЗЕРТТЕУДІҢ ƏДІСТЕМЕЛІК ТƏСІЛДЕРІ - Сабырбек, Ж. Б.; Ким, Ю. А.; Тулеуханов, С. Т.; Даниленко, М. П. (Experimental biology, 2015)
Статьяда асцитті карциномды Эрлих жасушасындағы экзоцитоз процесін кальцилі сигнализация индукторларын пайдалана отырып тіркеу тəсілдерінің жаңа əдістемесі келтірілген. В статье приведены новые методические подходы регистрации процесса экзоцитоза в клетках асцитной карциномы Эрлиха с использиванием индукторов кальциевой сигнализации.