«КАЗАХСТАНСКАЯ-10» БИДАЙ СОРТЫНЫҢ СОМАКЛОНДАРЫНЫҢ СЕЛЕКЦИЯЛЫҚ БЕЛГІЛЕРІН АНЫҚТАУ - Жұмабаева, Б. Ә.; Тұрашева, С. Қ.; Абдықалықова, Ұ. О. (Experimental biology, 2017)
«Казахстанская-10» бидай сортынан жетілмеген ұрық дақылдарынан алынған сомаклондарының сандық селекциялық белгілері зерттелінген.