Septoria Lycopersici var licopersici және Macrosporium tomato түрлерінің таза дақылдық морфологиялық ерекшеліктері - Kuzhantaeva, Zh. Zh.; Salybekova, N. N.; Abdrassulova, Zh. T. (Experimental biology, 2016)
Мақалада Septoria Lycopersici var licopersici, Macrosporium tomato саңырауқұлақ түрлерінің биологиялық және дақылдық морфологиялық ерекшелігін зерттеулердің нәтижелері көрсетілген. Таза дақылдық түрінің (Macrosporium tomato) өсімдік (Licopersicon еsculentum, Daucus carota) мүшелерін зардаптау ерекшеліктері зерттелген. В статье представлены материалы научно-исследовательских работ по культурально-морфологическим особенностиям грибов видов Macrosporium tomato и Septoria Lycopersici var Licopersici, поражающие семена овощных культур. Были выделены грибы Septoria Lycopersici var licopersici, Macrosporium tomato в чистую культуру. The article presents the research works on culture-morphological features of fungi species Macrosporium tomato and Septoria Lycopersici var Licopersici, affecting vegetable seeds. Was allocated fungi Septoria Lycopersici var licopersici, Macrosporium tomato in pure culture.